Follow beveiliging
Nieuwsbrief
Cartoon rss
Opleidingen
Beveiliging Boeken rss
Beveiliging Nieuws rss
Beveiliging Video rss
Beveiliging Werk rss
Beveiliging Agenda rss

Dominique Topper directeur van Trigion Aviation Security Schiphol

Gepubliceerd: woensdag 29 augustus 2012 in bedrijfsnieuws. Reageer

Per 1 september aanstaande start Dominique Topper als nieuwe businessunit directeur van Trigion Aviation Security Schiphol. Zij neemt hiermee de plaats in van ad-interim directeur George Harting.

Dominique TopperAls eindverantwoordelijke gaat Dominique Topper invulling geven aan de operationele, financiële en sociale ondernemingsdoelstellingen van de businessunit Aviation Security Schiphol. Harting gaat zich weer volledig richten op het beheer van diverse strategische accounts van Trigion.

Schiphol is één van de grootste beveiligingsobjecten van Nederland en Trigion is één van de beveiligingspartners die actief zijn binnen de luchthaven. Met de aanstelling van Dominique Topper verwacht Trigion haar relatie met de opdrachtgever, en positie binnen de luchthaven, verder te kunnen verstevigen. Dominique heeft ruime ervaring opgedaan met vergelijkbare functies bij andere werkgevers. Bij Randstad was zij als regiodirecteur al operationeel en commercieel eindverantwoordelijk voor de dienstverlening en medewerkers. Sinds 2011 was Dominique als cliëntdirector outbound landelijk verantwoordelijk voor de operationele en financiële aansturing van callcenters en de ontwikkeling van de outbound-propositie.

Beveiliging Gids: Trigion

Zoeken met Google

Reacties

Meer van Trigion

Geselecteerd bij dit artikel

Alle handelsmerken en auteursrechten op deze pagina horen toe aan hun gewaardeerde eigenaars.

Beveiliging Nieuws maakt het aanbod van berichtgeving rond security gerelateerde onderwerpen toegankelijker en is een startpunt
voor beveiligers, security managers en iedereen die geïnteresseerd is in beveiligingsnieuws. Beveiligingsbedrijven en leveranciers
hebben tevens de mogelijkheid om zelf te publiceren op dé website op het gebied van beveiliging.


Copyright © 2014 Beveiliging Nederland
button