Follow beveiliging
Nieuwsbrief
Cartoon rss
Opleidingen
Beveiliging Boeken rss
Beveiliging Nieuws rss
Beveiliging Video rss
Beveiliging Werk rss
Beveiliging Agenda rss

Lokaal actieplan Voetbal en Veiligheid ontwikkeld

Gepubliceerd: dinsdag 24 april 2012 in veiligheid. Reageer

Op verzoek van minister Opstelten (Veiligheid en Justitie) gaan gemeenten met een betaald voetbalorganisatie (bvo) aan de slag met het op lokaal niveau uitwerken van het Landelijk actieplan Voetbal en Veiligheid.

fouillerenVeel van de in het Landelijk actieplan Voetbal en Veiligheid genoemde acties vragen het komende half jaar op lokaal niveau om een nadere uitwerking en uitvoering in een samenwerkingsverband tussen gemeente, bvo, politie, openbaar ministerie en supportersvereniging.

Ter ondersteuning van deze lokale uitwerking is op landelijk niveau een model lokaal-actieplan en een model lokaal-convenant opgesteld. Hierin zijn de doelen en uitgangspunten voor samenwerking vastgelegd. Burgemeesters hebben de regierol binnen het lokale voetbalveiligheidsbeleid en zijn verantwoordelijk voor de handhaving van de openbare orde en veiligheid.

Link: www.hetccv.nl

Zoeken met Google

Reacties

Geselecteerd bij dit artikel

Alle handelsmerken en auteursrechten op deze pagina horen toe aan hun gewaardeerde eigenaars.

Beveiliging Nieuws maakt het aanbod van berichtgeving rond security gerelateerde onderwerpen toegankelijker en is een startpunt
voor beveiligers, security managers en iedereen die geďnteresseerd is in beveiligingsnieuws. Beveiligingsbedrijven en leveranciers
hebben tevens de mogelijkheid om zelf te publiceren op dé website op het gebied van beveiliging.


Copyright © 2014 Beveiliging Nederland
button