Follow beveiliging
Nieuwsbrief
Cartoon rss
Opleidingen
Beveiliging Boeken rss
Beveiliging Nieuws rss
Beveiliging Video rss
Beveiliging Werk rss
Beveiliging Agenda rss

Portiersbedrijven willen geen extra keurmerk

Gepubliceerd: woensdag 21 maart 2012 in branchenieuws. Reageer

Volgens Rogier Vos, eigenaar van Sentinels Security, zijn vrijwel alle portiersbedrijven die werkzaam zijn in de horeca in de Bredase binnenstad, tegen de invoering van een nieuw kwaliteitskeurmerk.

SecurityDe gemeente wil een kwaliteitskeurmerk invoeren voor de portiersbedrijven in de Bredase horeca. Dit keurmerk moet voorkomen dat criminelen via de beveiligers meer invloed krijgen op de drugshandel in de horeca. Brancheorganisatie NVB zou volgens BN DeStem aangegeven hebben dat het keurmerk zich richt op de organisatie van de bedrijven en niet op criminele connecties van de beveiligers.

Beveiligingsbedrijf PPS heeft kenbaar gemaakt voorstander te zijn van het nieuwe keurmerk. De overige bedrijven vinden dat de huidige screening door justitie voldoende is. Het nieuwe keurmerk leidt, volgens Vos, tot extra administratieve arbeid waar niemand op zit te wachten. De gemeente lijkt echter bij haar standpunt te blijven.

Via: www.bndestem.nl

Zoeken met Google

Reacties

Geselecteerd bij dit artikel

Alle handelsmerken en auteursrechten op deze pagina horen toe aan hun gewaardeerde eigenaars.

Beveiliging Nieuws maakt het aanbod van berichtgeving rond security gerelateerde onderwerpen toegankelijker en is een startpunt
voor beveiligers, security managers en iedereen die geďnteresseerd is in beveiligingsnieuws. Beveiligingsbedrijven en leveranciers
hebben tevens de mogelijkheid om zelf te publiceren op dé website op het gebied van beveiliging.


Copyright © 2014 Beveiliging Nederland
button