Follow beveiliging
Nieuwsbrief
Cartoon rss
Opleidingen
Beveiliging Boeken rss
Beveiliging Nieuws rss
Beveiliging Video rss
Beveiliging Werk rss
Beveiliging Agenda rss

Seminar IndustriŽle veiligheid - 12 oktober

Gepubliceerd: dinsdag 13 september 2005 in evenementen. Reageer

De afdeling IndustriŽle en Externe Veiligheid van TNO Bouw en Ondergrond organiseert het seminar 'Van papier naar praktijk'. Het seminar richt zich op vertegenwoordigers van of uit de chemische- en kunststof industrie, producenten van gevaarlijke stoffen, delfstoffenindustrie en op- en overslagbedrijven.

TNO wil een forum bieden om nieuwe inzichten en ideeŽn inzake de veiligheid van een bedrijf te toetsen. Daarbij zullen de ontwikkelingen ten aanzien van het vaststellen, wegen en verbeteren van het veiligheidsniveau in kaart gebracht worden met oog voor de wisselwerking tussen de elementen 'techniek', 'organisatie' en 'mens'. Risico's worden beschreven in ondermeer RIE's en veiligheidsrapporten. Echter er is de uitdaging om de werkelijke veiligheidssituatie bij een bedrijf te kunnen vaststellen! Vandaar het thema van het seminar 'Van papier naar praktijk'.

Aan de hand van een zestal voordrachten van zowel TNO-medewerkers als vertegenwoordigers van het bedrijfsleven kunt u hierover van gedachten wisselen. De voordrachten zijn geclusterd in een drietal onderwerpen:

- IndustriŽle Veiligheid in perspectief
- Het Veiligheidsbeheerssysteem voorbij/ Audit instrumenten/nieuwe methodieken
- Cultuur/gedrag

Het seminar vindt plaats op woensdag 12 oktober 2005 op de TNO locatie in de Uithof, Princetonlaan 6 te Utrecht. Het programma van het seminar en de wijze van inschrijving treft u op de website van het TNO. Ook kunt u contact opnemen met Ingrid Heidebrink, telefoon 055-5493836. De kosten voor deelname bedragen 120 euro (inclusief BTW).

Meer info: www.industriele-veiligheid.nl

Zoeken met Google

Reacties

Geselecteerd bij dit artikel

Alle handelsmerken en auteursrechten op deze pagina horen toe aan hun gewaardeerde eigenaars.

Beveiliging Nieuws maakt het aanbod van berichtgeving rond security gerelateerde onderwerpen toegankelijker en is een startpunt
voor beveiligers, security managers en iedereen die geÔnteresseerd is in beveiligingsnieuws. Beveiligingsbedrijven en leveranciers
hebben tevens de mogelijkheid om zelf te publiceren op dé website op het gebied van beveiliging.


Copyright © 2014 Beveiliging Nederland
button